last meal in sydneyWe moesten voor de laatste keer opnieuw vroeg op. Onze laatste dag in de rondreis voert ons naar Sydney. 

Na ons ontbijt reden we de Pacific Highway op. Onze eerste stop was in het stadje Port Macqairie. Hier dronken we een kopje koffie. Na een half uurtje reden we naar Raymond Terrace, een leuk stadje aan de kust. Hier kochten we Aussie Burgers, een enorme hamburger. Deze smaakte uitstekend. We bleven een uurtje in Raymond Terrace, om nog wat rond te lopen. 
Je voelde het naderend afscheid van de groep. Iedereen had het erover. In de laatste etappe naar Sydney werden alle oude herinneringen opgehaald en er werd uiteraard "We are in the back/front/middle of the bus, where is the front/back/middle/driver etc." gezongen.

Sydney kwam nu snel dichterbij. Na 1½ uur waren we in het noordelijk deel van de stad, waar we afscheid namen van onze kokkin Kim en van Catherine met grootmoeder Petra. 
De volgende stop was onze beurt. Ons hotel was bereikt en wij namen afscheid van onze steun en toeverlaat Stacey en onze chauffeur Mark. Hij heeft ons 12.366 km rondgereden in Australië. 
Daniëlle, Chad, Tom, Meg, Graham en Carol stapten hier ook uit. Van de rest van de groep (Jeff, Nikki, Jodie, Jim, Sharon, Jo en Liz) namen we afscheid. 
We zaten in hetzelfde hotel als een maand geleden, de All Seasons Premier Menzies. 
’s Avonds spraken we af om gezamenlijk te gaan eten. Wij viertjes, Meg, Tom, Chad, Graham en Carol maakten het nog even gezellig. Na het eten namen we afscheid van Carol, onze favoriet uit Tuscon. Met de anderen gaan we de volgende morgen nog ontbijten.

Klik op de foto voor een vergroting.