byron bayVanochtend moesten we weer opbreken. We hoefden niet zo vroeg op. Om acht uur vertrokken we richting Byron Bay, waar we na een uurtje rijden aankwamen. Byron Bay is een gezellig stadje, direct aan zee. We hadden hier de gelegenheid om te zwemmen, maar het was niet zo erg warm (ongeveer 20 graden). Niet gek voor een winterdag, maar wel te koud om te zwemmen. 

Er was ook een mooie wandeling naar de vuurtoren op Cape Byron. Deze staat op het meest oostelijke punt van Australië. We hadden de tijd om deze wandeling te maken. De wandeling duurde heen en terug duurde ruim twee uur. 
Boven op Cape Byron hebben we nog wat foto’s en videofragmenten gemaakt. We hebben daar ook nog wat eten gekocht en we hebben daar naar de dolfijnen gekeken (met een verrekijker). Een mooie, maar behoorlijk zware wandeling.

Na zo’n 3 uurtjes in Byron Bay te hebben vertoefd, reden we verder zuidwaarts over de Pacific Highway. Onderweg hebben we nog een fotostop gemaakt en we zijn in Grafton nog bij een roadhouse gestopt, waar zowel wij als de bus dorst hadden.

Na een uurtje rijden, waarin Stacey nog wat herinneringen hadden opgehaald, reden we naar Coffs Harbour, waar we voor de laatste keer onze tent gingen opzetten. 
’s Avonds werd het nog even gezellig. We gingen deze laatste avond met de groep nog even slipper gooien. Wie het verst gooide, kreeg een van de slippers van Mark (maat 48!!) Nikki won de linker slipper en Chad de rechter.

Ook namen Stacey, Kim en Mark alvast een beetje afscheid van ons, want morgen hebben ze daar niet veel tijd voor.

Klik op de foto voor een vergroting.