De volgende morgen stonden we toch op tijd op. We gingen nog even gezellig ontbijten met Meg, Tom, Chad en Graham. We bleven nog even gezellig plakken. 

Na het ontbijt namen we afscheid van Meg, Tom en Chad. Wij bleven met Graham achter. Hij moest met dezelfde taxi naar de luchthaven. Na wat misverstanden reden we eindelijk met de taxi naar de luchthaven. Daar aangekomen, namen we ook afscheid van Graham. We hebben elkaars adres, zodat we video’s kunnen uitwisselen. 
Daar zitten we dan met ons viertjes te wachten op de vlucht naar Singapore. 
We vertrokken mooi op tijd, Sydney achter ons latend. Na 7½ uur kwamen we aan op de luchthaven van Singapore. Hier kregen we de mededeling, dat de voorruit van het vliegtuig, dat ons naar Frankfurt stuk was en gerepareerd moest worden. Dat leverde ons een vertraging van 5 uur op, zodat we onze aansluitende KLM vlucht in Frankfurt miste. 
We kregen wel wat te eten aangeboden. Daarna was het wachten in Singapore. Het was midden in de nacht, zodat er ook niet veel te beleven was. Uiteindelijk stapten we in de Boeing 747-400 naar Frankfurt. Deze vlucht duurde ongeveer 12 uur. 
In Frankfurt aangekomen, werden we overgeboekt naar een Lufthansa vlucht, die ons naar Amsterdam bracht. Dat duurde nog ruim 3 uur, zodat we weer gratis broodjes hadden. 
Uiteindelijk kwamen we doodvermoeid aan op Schiphol. We hadden de bagage snel en liepen naar de taxiplaats. De taxi liet niet lang op zich wachten en de chauffeur bracht ons snel naar huis. Voor de service gaven we hem nog 20 euro fooi. 
Thuis zaten Pa en Ma Duin op ons te wachten. We hadden uiteraard veel te vertellen. Hoewel we een behoorlijke jetlag hadden gingen we niet naar bed, want het was middag. 
Ook de buurtjes informeerde, hoe we het gehad hadden. 
We gingen ’s avonds lekker op tijd naar bed. Onze weergaloze vakantie is (helaas) ten einde. We hebben 800 foto’s gemaakt en 4 uur video.