prairiesunset marreeWe stonden om 6 uur op na een zeer koude nacht (2 graden). Na het ontbijt gingen we een wandeling maken door dit prachtige natuurgebied. Het was een wandeling van ruim 10 km. We werden begeleid door de “crew” van AAT Kings (Stacey en Jodie). Na een prachtig uitzicht (wel een behoorlijke klim) liepen we terug naar het kamp. 
Na de middag stapten we in de bus en reden de "dirt roads" op door het National Park. Toen we Flinders Range uitreden kwamen we echt in "the outback" reden nog door Lyndhurst (bekend om de totale zonsverduistering) heen.

Uiteindelijk reden we over de Oodnadatta Track door naar Marree. Dit plaatsje ligt ontzettend afgelegen. Om je heen zag je alleen maar vlaktes. In de pub hadden ze nog een Joey (een baby kangoeroe). De moeder van het beestje was doodgereden. Nu werd het kleintje door de eigenaar van de pub en camping verzorgd.

De zonsondergang was hier prachtig en daarna werd het aardedonker. De sterrenhemel was ontzettend mooi. Het was hier zo donker, dat je de nevels van de Melkweg kon zien. Het werd snel koud en we gingen op tijd naar bed.

Klik op de foto's voor een vergroting.