adelaideHet was de afgelopen nacht vreselijk koud. Ik was niet meer warm te krijgen. We sliepen in Renmark langs de Sturt Highway. Ik heb elke vrachtauto gehoord. Wat maken die dingen een herrie! We stonden vroeg op en stookten gelijk het vuur weer op, zodat we weer warm werden. Na het ontbijt stapten we in de bus richting Adelaide. Hoera, vanavond hebben we een hotelkamer. Met die gedachte werd ik al warm. 

Het was maar een halve dag rijden naar de hoofdstad van South Australia. Onderweg zijn we nog gestopt bij een wijnmakerij (Yaldara). We kregen hier een rondleiding en we mochten wijn proeven. Ze maakten hier erg lekkere port. Ik wist niet, dat er ook Australische port bestond. 
Na de proeverij reden we door naar Adelaide, waar we incheckten in hotel Corus. Alie en Anita kochten nog een broek, een trui en een jas, want ’s avonds koelt het hier snel af. Overdag is het prima weer. 
Adelaide is een mooie stad. We zijn ook lekker de stad ingegaan en we hebben een prima restaurant uitgezocht en we hebben lekker gegeten. Kortom een zeer geslaagde dag.

Klik op de foto voor een vergroting.