Perth from the air
Perth from the air

We hoefden niet zo vroeg op. We hebben heerlijk geslapen in Hotel Double Tree Hilton in Alice Springs. Nadat we uitgecheckt hadden, stond de taxi al klaar voor ons. De taxichauffeur bracht ons naar de luchthaven.

De luchthaven van Alice Springs is niet groot en dat is toch wel erg relaxed. We waren in no time ingecheckt voor de vlucht naar Perth. De security controle ging ook lekker snel. We stapten in een Boeing 717-200, een klein vliegtuig dat lang niet vol was. De beenruimte is prima en overtrof de beenruimte in de Airbus A380.

Een fijne vlucht van 3 uur bracht ons Perth in West-Australia. We hadden na de landing vrijwel direct de koffers en we konden instappen in een gereedstaande taxi.

We werden naar Hotel Crowne Plaza gebracht, gelegen aan de Swan River en het prachtige Langley park. De 3-daagse trip naar Margaret River, die op het programma stond was helaas geannuleerd. Het reisbureau belde ons daarover op. We slapen nu 6 nachten in dit hotel i.p.v. 4 nachten. We hebben wel een 1 daagse trip naar Margaret River geboekt bij AAT-Kings.

Het was hier vandaag 37 graden. Zo warm dat deze hitte zelfs het nieuws hier haalde. De dagen hierna wordt het een stuk koeler,  maar nog steeds aangenaam.