Airbus A380

Om 10:00 uur werden we opgehaald door de Schipholtaxi. We werden comfortabel naar Schiphol gereden. Hij reed rustig, want we hadden tijd genoeg.

Ruim op tijd waren we op Schiphol. Onze vlucht was om half drie ‘s middags. We hebben op Schiphol eerst onze Australische dollars opgehaald. Die hadden we op internet besteld.

We gingen met een heel groot vliegtuig van de Emirates naar Dubai. Dit was al een heel eind vliegen (bijna 7 uur). De overstap naar Melbourne duurde ongeveer 3 uur. Dat was een vlucht van maar liefst 13 uur. Ook hier vlogen we met een enorme Airbus A380 van de Emirates. Ik vond de ruimte in het toestel toch wat tegenvallen. Wel zat er een groot scherm in de stoel voor je en je kon vele films en series kijken.

Helemaal gebroken van het lange zitten en weinig slapen kwamen we ’s nachts aan in Melbourne. De taxichauffeurs staan al op je te wachten als je het gebouw van de luchthaven verlaat. Hij bracht ons snel naar het Vibe Savoy hotel. Hier kwamen we na middennacht aan. Snel even onder de douche en daarna direct naar bed.

pvdazaanstreek

Websites

Een overzicht van de websites ontworpen door prince-webdesign
Lees meer
chalet velthorst 7

Chaletverhuur

Dit chalet staat op het prachtige vakantie park Resort de Achterhoek
LEES MEER
rpfmain

RPF

Rob's Programming Facility. Een prachtige editor voor mainframe gebruikers
LEES MEER
­