sf from the airHet was vroeg opstaan. Om kwart over zeven hebben we ons verzameld in de lobby van het hotel. Alle bagage, fietsen en de gele beer werden in een andere trailer geladen.

De trailer, die de gehele vakantie met ons mee was is merkwaardigerwijs gestolen van een bewaakt parkeerterrein in San Francisco. Zegt dat iets over de bewaking.
In de trailer stond de huurfiets van Janneke, de huurtentjes en de gehele keuken, die we met zorg afgewassen en ingepakt hebben. Zonde! Je had beter vuile potten en pannen kunnen stelen.
Igor reed ons naar de luchthaven, waar we met een half uurtje waren. Daar hebben we afscheid van hem genomen. Dankzij deze kanjer, hebben we een ongelooflijke vakantie gehad. Jammer dat het zo snel om is.
Het inchecken ging als een speer. Dankzij een kordate dame op de luchthaven, waren we in no time ingecheckt.

Na de security check (alweer die zweetschoenen uit) gingen we lekker op tijd naar Chicago. Dit vliegtuig was een stadsbus met vleugels. In een sardineblikje heb je meer ruimte. 
De overstap in Chicago ging ook zeer voorspoedig, maar daar bleek een addertje onder het gras te zitten. Binnen twee uur zaten we in de lucht richting Schiphol.
Deze vlucht ging ook zeer voorspoedig, zodat we op tijd in Schiphol aankwamen. Daar kwam de aap uit de mouw. We stonden maar te wachten op de fietsen en die kwamen maar niet. Dimitri was zo slim om naar de bagage tracing te gaan en daar bleken 7 van de 12 fietsen nog in Chicago te staan. Ze hadden geen tijd om deze te controleren en in te laden (de sukkels).

Alleen de fietsen van het illustere viertal (Agaat, Marcel, Sander en Chris) en die van Frank waren aangekomen.
De rest mochten een formulier invullen, zodat ze de fiets na het weekend thuisbezorgd kregen. Je moet er toch niet aan denken, dat dit op de heenweg was gebeurd.

Met het idee, dat je kostbare fiets ergens op een luchthaven staat, gingen we naar huis. We werden verwelkomd door vrouw/moeder en dochter/zuster. We hadden een leuke jetlag opgelopen. Dat heeft mij wel 3 dagen geduurd voordat ik hier van af was.

Thuis heb ik het eveluatieformulier naar Cycletours gestuurd, met de complimenten voor deze fantastische reis, het feit dat op vrijdag aankomen in Yosemite niet handig is en het voorval van de fietsen op de terugweg. Natuurlijk kunnen ze aan het laatste niet veel doen, behalve wellicht een rechtstreekse vlucht naar en van San Francisco regelen.