merlotZoals u ongetwijfeld weet heeft de overheid besloten dat alle horecagelegenheden van 15 maart t/m 31 mei gesloten moeten blijven i.v.m. het coronavirus en daarom sluit Grand Café Merlot ook zijn deuren in deze periode. 

Als alternatief bieden wij onze afhaalservice aan, hetgeen wettelijk is toegestaan, mits het persoonlijk contact zoveel mogelijk wordt beperkt en de maaltijden thuis worden geconsumeerd.

Voor deze service hebben wij voor u het onderstaande afhaalmenu samengesteld.

Voor uw bestelling kunt u telefonisch contact opnemen tussen 16.00 - 19.00 uur op 0573 462310. De bestelling kan afgehaald worden op de afgesproken tijd tussen 17.00 - 19.30 en vragen wij om, waar mogelijk, contactloos te betalen.

Wij hopen op deze manier onze vaste klanten en gasten op het park zo toch, dicht bij huis, van dienst te zijn en ook in deze hectische periode, te laten genieten van onze specialiteiten.

Wanneer het voor u niet mogelijk is om af te halen en de drukte het toelaat, kunnen wij de bestelling bij uw bungalow bezorgen (tegen een meerprijs van € 3,50).

Mocht u verder nog vragen of speciale wensen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij wensen u en familie een fijn verblijf en zien uw bestelling graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Team Grand Café Merlot

P.S. Aangezien de regelgeving met de dag kan veranderen, ook door regionale autoriteiten, is het mogelijk dat wij onze afhaalservice hier op aan zullen passen.

Menukaart

pvdazaanstreek

Websites

Een overzicht van de websites ontworpen door prince-webdesign
Lees meer
chalet velthorst 7

Chaletverhuur

Dit chalet staat op het prachtige vakantie park Resort de Achterhoek
LEES MEER
rpfmain

RPF

Rob's Programming Facility. Een prachtige editor voor mainframe gebruikers
LEES MEER
­